Home

Home

Eredivisie op rapport: De achttien clubs krijgen een cijfer (3)

Vandaag om 16:11  Het reguliere competitieseizoen is voorbij. Dertien clubs hebben vakantie, er zijn er nog vier in de slag om het voorportaal van de Europa Conference League en FC Emmen moet zich redden in de play-offs. Op basis van de voorbije 306 wedstrijden kunnen we wel beginnen met het uitdelen van rapportcijfers. Tot slot gaan we de bovenste zes behandelen! meer »


Eredivisie op rapport: De achttien clubs krijgen een cijfer (2)

Vandaag om 14:57  Het reguliere competitieseizoen is voorbij. Dertien clubs hebben vakantie, er zijn er nog vier in de slag om het voorportaal van de Europa Conference League en FC Emmen moet zich redden in de play-offs. Op basis van de voorbije 306 wedstrijden kunnen we wel beginnen met het uitdelen van rapportcijfers. In deel twee richten we ons op de middenmoters. meer »


Eredivisie op rapport: De achttien clubs krijgen een cijfer (1)

Vandaag om 14:01  Het reguliere competitieseizoen is voorbij. Dertien clubs hebben vakantie, er zijn er nog vier in de slag om het voorportaal van de Europa Conference League en FC Emmen moet zich redden in de play-offs. Op basis van de voorbije 306 wedstrijden kunnen we wel beginnen met het uitdelen van rapportcijfers. We beginnen dit drieluik met de onderste zes! meer »


Lewandowski bereikt magische grens in ranking ESM Gouden Schoen, Depay naast Weghorst

Vandaag om 9:00  Veertig doelpunten. Het is Robert Lewandowski gelukt. De goalgetter van FC Bayern München trof zaterdagmiddag vanaf de strafschopstip het doel en evenaarde daarmee het Bundesligarecord van Gerd Müller. Dat niet alleen. Hij heeft nog een speeldag tegoed om het record alleen op zijn naam te krijgen. De eindzege in het klassement van de ESM Gouden Schoen kan hem allang niet meer ontgaan. Memphis Depay nestelde zich overigens naast Memphis Depay in de ranking. meer »


Play-offs en bekerfinales: deze midweekse duels mag je echt niet missen

Gisteren om 16:00  Veel kaarten in Europese topcompetities zijn inmiddels geschut. Toch zijn enkele Europese tickets en bekercompetities nog onverdeeld en onbeslist. Ook in de aankomende werkweek staan er heerlijke duels op het programma. Schrijf deze wedstrijden alvast in je agenda! meer »


Pavlidis, Drommel en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 34

Gisteren om 13:30  Speelronde nummer 34 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!