Home

Home

Rabo ClubSupport 2021

8 oktober 9:15  Jij beslist mee! Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.meer »

182x gelezen

Vrijwilliger van de maand

1 oktober 0:00  Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan GRC 14 verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd! ALLE VRIJWILLIGERS BEDANKT VOOR JULLIE INZET!meer »

387x gelezen

Corona Maatregelen per 24-9-2021

23 september 0:15  Nog even en dan gaat de samenleving nog meer open. Komende zaterdag, bij de start van het competitievoetbal, gaat de anderhalve meter afstand er af. Iedereen mag weer naar de club komen om zijn of haar team aan te moedigen. Geen beperkingen meer in aantallen voor supporters langs de lijn en voetballers op het veld of in de hal. Met elkaar dus weer genieten van al het moois wat voetbal te bieden heeft, op het veld en langs de lijn.meer »

963x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!