Jeugd - GRC 14

Jeugd

Jeugd

DSC02710.JPGDE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST

De jeugdcommissie regelt alle zaken die betrekking hebben op de jeugdleden van de vereniging. Deze commissie staat onder de verantwoordelijkheid van het hoofdbestuur. Dit betreft zowel voetbal als niet-specifieke voetbalzaken.

De jeugdcommissie  is verantwoordelijk voor jaarlijkse evalueren en eventueel bijstellen van het jeugdplan. Ook zorgt de jeugdcommissie  voor een scheidsrechtersschema zodat er bij elke thuiswedstrijd een vrijwillige scheidsrechter aanwezig is. De wedstrijdsecretaris  is verantwoordelijk voor de planning van wedstrijden en de indeling van de velden en de kleedkamers. Alleen via de wedstrijdsecretaris kun je oefenwedstrijden  aanvragen/inplannen.

Ook is de jeugdcommissie jaarlijks met het indelen van de jeugdteams bezig en is er maandelijks een vergadering. Bevindingen worden gecommuniceerd met leiders en trainers.

De jeugdcommissie  treedt op als een gastheer van de vereniging tijdens jeugdwedstrijden.

De commissie  kan helpen bij het samenstellen van een schema voor het vervoer van en naar uitwedstrijden, maar het is in eerste instantie een taak van de leiders/trainers.

De jeugdcommissie kan zelfstandig straffen aan jeugdleden opleggen; voor schorsingen is toestemming van het hoofdsbestuur nodig.

Als een jeugdleider of trainer met probleemsituaties te maken krijgt waar hij niet in staat is om het zelfstandig op te lossen, of het verantwoord vind om het met de jeugd commissie te bespreken zoals;

  • problemen met spelers
  • problemen met ouders

Dan staat de jeugdcommissie daar altijd voor open.

Meer over onze doelstellingen en verantwoordelijkheden leest u in ons jeugdbeleidsplan.

De Jeugdcommissie bestaat uit onderstaande leden.
Willem Vroon
Lucien Besselink
Leon Vink
Mariska van Mourik
Linda Lievaart
Corné van Dortmont

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!