7 oktober 2017 14:30

J. Aafouallah

Onbekend

GRC 14 verliezen ook hun derde wedstrijd

Opnieuw verloor GRC 14 zaterdag. Ditmaal was WNC veel te sterk en bleef GRC nog steeds puntloos. Aanvallend bracht GRC te weinig en verdedigend worden de doelpunten te gemakkelijk weggegeven.

Binnen vijf minuten liep GRC al weer Achter de feiten aan. Bij een overtreding op Dennis van Es gaf de uitstekend leidende scheidsrechter Aafouallah uit Eindhoven voordeel aan GRC, maar werd de aanval afgeslagen en kon WNC counterend eruit komen en werd Willem-Paul v d Heijden gevonden die rustig de 0-1 kon binnen schieten. Vier minuten later een vrije trap van Kenneth Hoeke die rakelings naast ging.

Even later een doorbraak van GRC waarbij doelman Kaasjager in plaats van geel best rood had mogen krijgen. De beste kansen bleven echter voor de gasten. Deze ontstonden vooral door balverlies op het middenveld. Maar gelukkig voor GRC ging een schot van Willem-Paul v d Heijden naast en haalde Dennis Mijdam een schot van Jesse Wammes uit de linker beneden hoek evenals een schot van opnieuw van  der Heijden. Toch kwamen er voor GRC ook nog een paar kleine kansjes. Zo werd een goed schot van Mike Jansen gestopt. Een goede aanval via Michael v d Oever en Mike Jansen  zag laatst genoemde eindigen op het been van een tegenstander.

Na een half uur verdween een schot van Michael v d Oever voorlangs, zo ook schoten van de WNC voorwaartsen. Zes minuten voor rust schreeuwde heel GRC om een strafschop toen twee GRC spelers tegelijk werden neergelegd. Op slag van rust verdubbelde WNC de scoren toen Willem-Paul v d Heijden een voorzet van Aimen Seqqal kansloos voor Mijdam binnen kopte 0-2.

Na rust leek het er even op dat GRC van plan was om wat meer druk te gaan zetten. Een voorzet van Mike Jansen werd door de keeper goed onderschept, en verdween een voorzet van Dennis van Es bijna in eigen doel door een WNC verdediger.

Maar in de  67ste minuut leek het doek dan ook definitief te vallen toen Dennis Mijdam in de fout ging door de bal los te laten en Willem-Paul v d Heijden  daarvan dankbaar gebruik maakte en zijn derde van de middag kon binnen schieten 0-3. GRC bleef wel hard werken en de resulteerde vijf minuten later in een doelpunt van Michael v d Oever  die op rechts goed doorkwam en keurig scoorde 1-3. Twee minuten later had een prachtige omhaal van Samed Köksal uit een voorzet van Michael v d Oever een beter lot verdiend. Op de doellijn werd de bal door een verdediger uit het doel gekopt.

En weer twee minuten later vergrote WNC opnieuw de score via Jeffrey Weidema die wel erg veel vrijheid kreeg 1-4. Even later was het opnieuw die Weidema die er ook nog 1-5 van kon maken door een enorme fout in de GRC defensie genadeloos af te straffen. GRC probeerde nog wat terug te doen. Een vliegend schot van Kenneth Hoeke ging naast, maar in de voorlaatste minuut lukte dit wel toen een voorzet van Samed Köksal door Dennis van Es keurig werd binnen gekopt 2-5.

Dit was tevens de eindstand. Door dit resultaat staat GRC 14 samen met GJS troosteloos met nul punten uit drie wedstrijden onderaan.  Volgende week wacht de uitwedstijd tegen DTS Ede. Aanvang 15.00 uur.