Mannen, 1, 1e klasse C

30 september 2017 14:30

Onbekend

GRC 14 verliest ook tweede wedstrijd

GRC 14 is ook zaterdag onderuit gegaan. Nu was Woudenberg die met de punten ging lopen. Voor rust was GRC het eerste half uur sterker en de betere ploeg. GRC speelde een behoorlijk hoog tempo, maar schepte toch weinig kansen. De tweede helft was duidelijk voor de thuisclub.

Reeds na een minuut of vier had GRC al op voorsprong kunnen komen, maar het schot van Sem v d Stelt werd uit de doelmond gekopt door een verdediger. Een diepe bal van Kenneth Hoeke op Niels den Haan ging via een voet van een tegenstander over de achterlijn en daarna leverde de corner echter niets op. Even later kopte Niels den Haan naast.

Aan de andere kant verdween een kopbal van uitblinker Mark de Graaf uit een voorzet van links rakelings over. Een vrije trap van Niels den Haan ging hoog over het Woudenberg doel. Na een half uur speelde Sem v d Stelt zich goed vrij, maar helaas werd zijn inzet onderschept. Uit de counter die hierop volgde schoot Joey Hendriks naast. Drie minuten later een uitstekende redding van Dennis Mijdam met de vuisten op een schot van Mark de Graaf die alleen voor hem opdook.

Nauwelijks een minuut later moest Mijdam opnieuw redding brengen door een schot van Tom de Greef uit de linker benedenhoek te rammelen. Vijf minuten later opnieuw een redding van Mijdam bij een schot van diezelfde de Greef en gleed Marc v Ginkel een voorzet van links nog naast.

De eerste vijf minuten na rust speelde GRC nog redelijk en kwamen er mogelijkheden. Zo werd een voorzet van Dennis van Es uit de doelmond gekopt en was een voorzet van Dennis v Es te hard om er voorin wat mee te kunnen doen. Hierna kwam Woudenberg steeds meer opzetten en hing er een treffer in de lucht voor de thuisclub. En dat doelpunt kwam er ook al snel toen Dennis Mijdam de bal niet goed onder controle kon krijgen en Dirk de Greef scoorde. Maar gelukkig voor GRC keurde de goed leidende scheidsrechter van Dee uit Tiel dit doelpunt af wegens buitenspel.

Na ruim een uur een corner van Niels den Haan op Kenneth Hoeke die hard inschoot. Maar helaas voor GRC  werd de bal van de lijn gehaald. Even later moest Marco Strik redding brengen bij een inzet van Mark de Graaf. Maar dit was echter uitstel van executie , want nog geen minuut later werd het toch 1-0. Uit een corner kwam de bal voor de voeten van Sander van Keulen die Dennis Mijdam kansloos liet. An de andere kant stopte doelman Daan Schennink een schot van Samed Köksal.

Met nog ruim een kwartier te gaan kon Mark de Graaf alleen op doel af stevenen, maar ditmaal redde Dennis Mijdam met de voet en even later schoot Joey Hendriks een voorzet van rechts over. In plaats dat het gelijk werd scoorde Woudenberg de 2-0 toen Dennis van Es balverlies leed en Joey Kooij simpel kon scoren. GRC probeerde de bakens nog te verzetten. Eerst werd een kansje van Samed Köksal tot corner verwerkt en kopte Mike Jansen in de handen van de keeper.

In de laatste minuut had het ook zomaar nog 3-0 kunnen worden toen Dennis Mijdam ver uit zijn doel was en Stijn van der Stelt op de doellijn redding bracht bij een schot van Mark de Graaf. Tenslotte kwam GRC 14 in blessure tijd nog een keer goed weg toen Mark Radstaake op de lat schoot. Dus opnieuw verlies en staat GRC 14 nog steeds zonder punten en hebben zij ook nog steeds niet kunnen scoren en wacht zaterdag a.s.de streekderby thuis tegen WNC.