GRC 14 besluit competitie met een gelijkspel tegen Wilhelmina'26

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse F

14 mei 2016 14:30

Düzdüsen, K.

Onbekend

In de laatste competitiewedstrijd tegen Wilhelmina'26 werden de punten broederlijk gedeeld,al had GRC 14 voor rust al duidelijk afstand moeten nemen. Na rust speelde GRC zeer matig en kwam Wilhelmina'26 verdiend langszij.

In de eerste tien minuten viel er aan beide zijden weining te beleven en was het slaapverwekkend.Na een klein kwartier kwam GRC gemakkelijk aan de 0-1 voorsprong toen een Wilhelmina'26 verdediger een vrije trap van Michael v d Oever achter zijn eigen doelman Bart Groen kopte.Hierna bleef GRC de betere ploeg en was het op zoek naar een volgende treffer.Die kwam er ook vier minuten later toen Samed Köksal op aangeven van Michael v d Oever de bal in het net werkte,maar het doelpunt wegens buitenspel werd afgekeurd???

Weer drie minuten was er een goede kans voor Maba toen hij alleen op de keeper af kon gaan.Echter hij struikelde over de keeper.Na een klein half uur de volgende levensgrote kans toen Maarten Lievaart voor opendoel een voorzet van Samed Köksal miste.Twee minuten later schoot Pascal Smits uit een voorzet van Lars Verwijst naast.Op slag van rust werd een tweede doelpunt van GRC 14 toen Samed Köksal Maba vrij voor doel zette,en opnieuw werd het doelpunt op advies van grensrechter Kant wegens buitenspel afgekeurd en opnieuw kon hierbij vraagtekens worden gezet.

Gedurende de tweede helft viel GRC 14 ver terug en was het laatste kwartier duidelijk voor Wilhelmina'26.In de beginfase van de tweede helft bakte ook Wilhelmina'26 er weinig .Het eerste schot op doel van hen kwam pas in de 56ste minuut en ging over het doel.Na een uur was er voor GRC 14 opnieuw een grote kans om de wedstrijd op slot te gooien toen uit een corner van Michael v d Oever de bal werd ingekopt door Maarten Lievaart en Maba voor open doel de bal voorlangs schoot.

Hierna kwam GRC eigenlijk niet meer in het stuk voor en was het wachten op de gelijkmaker.Dennis Mijdam kon zich in deze fase onderscheiden door een goed schot van Marcel de Waal in de linker benedenhoek onschadelijk te maken.Een vrije trap van Kevin van Esch ging nog rakelings naast evenals een schot van Kelvin van Es en was er vier minuten voor tijd opnieuw een prachtige redding van Dennis Mijdam op een schot van Marcel de Waal.De grootste kans was er vlak voor het einde van de officiele speeltijd voor Nick van Osch,maar zijn schot ging nog voorlangs.Diep in blessuretijd kwam Wilhelmina'26 alsnog verdiend langszij toen een schot van Kevin van Esch via de binnenkant van de linker paal carmboleerde naar de rechterpaal en zo achter de doellijn verdween 1-1.Al met al een juiste uitslag in een matige wedstrijd.

GRC 14 kan zich op gaan maken voor de nacompetitie van volgende week zaterdag waar het thuis mag aantreden tegen FC Axel.De aanvang van deze wedstrijd is 17.00 uur.