Drechtstreek- GRC 14 Rust en eindstand 1-1

1 - 1

19 augustus 2017 14:30

Onbekend

Gelijkspel GRC 14 uit bij Drechtstreek

GRC 14 speelde zaterdag uit bij Drechtstreek in Papendrecht met 1-1 gelijk, waarin het spel nog niet geweldig was. De thuisclub had het betere van het spel , maar konden de kansen die zij kregen niet benutten. Het tempo was veel te laag en de passes waren slordig.

In de beginfase werd er aardig gespeeld. Maar in het verdere verloop zakte het spel steeds verder terug. Na tien minuten stuurde Wilco van Rossem een diepe bal op Mike Janssen de keurig scoorde 0-1. Drie minuten later kwam Dennis v Es net iets te kort om een diepe bal van Mike Janssen die door Michael v d Oever werd verlengd binnen te tikken. Aan de andere kant een grote kans voor de thuisclub die echter over het doel verdween.

Na een kleine twintig minuten  kopte Wilco v Oord uit een corner van Ricky Vroon de bal via binnenkant paal in de handen van de keeper. Even later werd het weer gelijk toen Mike Janssen de bal terug wilde spelen op Frank Roodnat en daarbij Slingerland van Drechtstreek over het hoofd zag 1-1

Na een half uur liep het voor GRC goed af toen Frank Roodnat te ver voor zijn doel stond en de spits van de thuisclub vanaf een meter of 35 rakelings naast schoot. Even later moest Wesley v d Oever de bal van de lijn koppen en kon balverlies van Ricky Vroon nog net tot corner worden verwerkt. GRC ging steeds slordiger spelen, welk voor de thuisclub kansen opleverden. Schoten van Niels den Haan en Ricky Vroon werden net voor rust nog door de keeper gestopt.

Na rust was het spel wel wat beter verzorgd, maar kregen de thuisclub toch de betere kansen al waren er ook voor GRC mogelijkheden om te scoren. Zo kopte Michael  v d Oever door op Dennis v Es en moest de keeper redding brengen en werd een kans voor GRC van de lijn gehaald. Met een prachtige redding van Frank Roodnat wist hij erger te voorkomen.

Een schot van Samed Köksal smoorde voor het doel en stopte de keeper een prima schot van Mike Janssen evenals een schot van Dennis v Es na een goede aanval. Nog een goede redding van de keeper bij een uitstekend schot van Samed Köksal. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd was een schot van  de Drechtstreek spits welk voorlangs verdween