26 augustus 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opnieuw verlies voor GRC 14

Na het verlies van dinsdag tegen Unitas moest GRC 14 zaterdag opnieuw zijn meerdere erkennen in JSV Nieuwengein. Gezegd moet worden dat het een stuk beter was dan dinsdag. Vooral de tweed helft ging het een stuk beter. Pas in de laatste minuut moest GRC 14 het hoofd buigen al hadden zij hiervoor zelf de kans gehad om op voorsprong te komen.

De eerste kans was voor de gasten uit een gevaarlijke aanval die echter door Dennis Mijdam onschadelijk werd  gemaakt. Even opnieuw een goede redding van Mijdam na een fout in de achterhoede. Na tien minuten kwamen de gasten dan toch op voorsprong toen Bjorn v d Horst een voorzet van links achter Mijdam kopte 1-0.

GRC 14 kreeg ook kansen. Zo ging een schot van Niels den Haan net naast en was diezelfde den Haan de keeper al gepasseerd en wist een verdediger nog net redding te brengen. Ook JSV kreeg kansen om de score te verhogen. Toen Mijdam de bal los liet schoot v d Horst in het zijnet en miste de JSV spits voor open doel door over te schieten.

Hierna kwamen er weer kansen voor GRC 14. Dennis van Es schoot over en even later probeerde hij met een boogbal over de keeper te scoren,  de bal ook rakelings over de lat en stond hij even later in een moeilijke positie om te scoren.

In de tweede helft liep het allemaal wat beter en kwamen er ook wat kansen. Uit een voorzet van Mike Janssen kopte Niels den Haan net naast en kon even later Mike Janssen alleen op doel af, maar verdween zijn schot net over.

In de 67ste minuut een voorzet van Sem v d Stelt op Michael v d Oever die echter door zijn tegenstander werd neer gelegd. De toegekende strafschop werd door  Michael zelf benut 1-1. Hierna kwamen er weer kansen voor JSV. Een vrije trap ging rakelings over evenals een afstand schot. Met nog tien minuten te gaan een enorme kans voor JSV toen de spits over Mijdam  en net over de lat schoot.

Iedereen leek vrede te hebben met een gelijk spel. Maar met nog een minuut te gaan werd het dan toch 2-1 nadat de scheidsrechter een vlagsignaal voor buitenspel negeerde en Martijn Kroneman dit cadeautje wel wilde uitpakken. Toch kreeg Michael v d Oever nog de kans op de gelijkmaker, echter de keeper kon de goed ingeschoten bal nog met de voet redden.

Zo leed GRC 14 dus opnieuw een nederlaag en wacht het nog steeds op de eerste overwinning. Misschien kunnen zij daar dinsdag uit bij Roda Boys verandering in brengen. De aanvang van deze wedstrijd is 19.00 uur.