R. Colle

Accommodatie

Onbekend

GRC 14 geeft Ach.Veen knap partij

GRC 14 verloor dan wel met 2-5 van hoofdklasser Ach.Veen, maar kunnen toch terug zien op een goed gespeelde wedstrijd. Vooral voor rust deden zij niets onder bij de gasten.

Na ruim een kwartier kwam GRC verassend op voorsprong toen Michael v d Oever op aangeven van Kenneth Hoeke knap scoorde 1-0. Even later was het bijna al weer gelijk, maar redde Dennis Mijdam knap. Drie minuten later werd het zelfs verassend 2-0 toen Dennis van Es,  Michael v d Oever diep stuurde en hij fantastisch binnen schoot. Na een klein half uur verkleinde Ach.Veen de achterstand  toen Niek Wilborts een voorzet van Rowin van Zaanen keurig afrondde 2-1.  Tot slot was er net voor rust nog een kansje voor Samed Köksal die echter door de keeper onschadelijk werd gemaakt.

Na rust bleek al snel dat GRC 14 toch een maatje te klein was. Na twee minuten trok Ach.Veen de stand gelijk door Rowin van Zaanen. Diezelfde van Zaanen trof even later opnieuw doel uit een voorzet van rechts 2-3. Twee minuten later was het opnieuw raak toen Sen Aerts raak kopte 2-4.

Toch kreeg GRC de kans om ruim een kwartier voor het einde weer dichterbij te komen toen een GRC speler werd gevloerd en scheidsrechter Colle een strafschop toekende die echter door Wilco van Oord werd gemist. Even later kopte diezelfde van Oord uit een corner rakelings over en redde de keeper bij een goed schot van Mike Janssen. Zes minuten voor tijd bepaalde Jorik Mijnhijmer uit een voorzet van rechts de eindstand op 2-5. Zo verloor GRC 14 ook de tweede oefenwedstrijd, maar kan het toch terug zien op een goede wedstrijd en spelen zij a.s. zaterdag uit bij Drechtstreek in Papendrecht.