29 april 2017 14:30

Wijk, D. van

Onbekend

Opnieuw verlies voor GRC 14

Door het 1-3 verlies van GRC 14 tegen WNC zijn zij in de gevarenzone terecht gekomen en zullen zij de laatste twee wedstrijden alle zeilen bij moeten zetten om nacompetitie te voorkomen.

GRC 14 ging wel goed van start, want in de tweede minuut schoot Ricky Vroon een vrije trap al op de lat en een minuut later werd een schot van Maba door doelman Arjen Kaasjager gestopt. Aan de andere kant ging een schot van Kevin v d Velde over en even later bracht Dennis Mijdam met de voet redding bij een kopbal van diezelfde v d Velde.

Na ruim twintig minuten ging een schot van Aimen Seqqal hoog over en hield Dennis Mijdam met een geweldige redding een afstandsschot van 25 m afstand uit het doel. Vijf minuten later opnieuw een geweldige safe van Mijdam op een kopbal van Bas Smulders. Maar een minuut later trof diezelfde Smulders wel doel toen hij simpel zijn tegenstander uit speelde en Mijdam kansloos liet.

Acht minuten voor rust werd een schot van Michael v d Oever geblokt en schoot Wesley v d Oever in de rebound net naast. De gelijkmaker kwam net voor rust toen Wesley v d Oever een corner op de vrijstaande Ricky Vroon op de rand van de zestien lag en ineens uithaalde 1-1

Na rust werd de wedstrijd al snel door WNC op slot gegooid. Het was wederom Bas Smulders die binnen vijf minuten twee keer scoorde. Eerst schoot hij een vrije trap in de rechter bovenhoek en twee minuten later schoot hij van een meter of 20 met een vlam hard schot in de beneden hoek.

Toch wilde GRC nog niet opgeven. Eerst was Lars Verwijst op de keeper en kopte Wilco v Rossem een voorzet van Ricky Vroon rakelings over. Tussendoor bracht Dennis Mijdam  bij een schot van Vincent Verheul nog redding. Schoten van Samed Köksal en Michael v d Oever leverde niets op.

Met nog een kwartier te spelen veroorzaakte Wesley v d Oever een strafschop en kon Vincent Verheul er 1-4 van maken, maar Dennis Mijdam redde subliem. Aan de andere kant was er een geweldige redding Arjen Kaasjager op een schot van Samed Köksal. Tot slot kwam GRC vlak voor tijd nog goed weg toen een schot van Vincent Verheul via binnenkant paal weer terug in het veld sprong.

Door deze uitslag komen de belagers steeds dichterbij en wordt het de laatste twee wedstrijden nog billen knijpen en zal volgende week gewonnen moeten worden thuis van LRC