GIESSEN
tel. 0183-442027

GRC 14 wint opnieuw

Een hard werkend GRC heeft opnieuw de drie punten behaald , ditmaal was Streefkerk het slachtoffer. Vooral het eerste half uur werd er sterk gespeeld.

De eerste mogelijkheid was voor GRC. Uit een voorzet van Michael v d Oever kopte Johnny Schouten net naast. Twee minuten later kopte Olaf Wols uit een voorzet van rechts eveneens naast. Diezelfde Wols zag zijn schot door Nicky Janssen gestopt.

In de achtste minuut kopte Joey Loendersloot uit een corner van Stan v Tilborg de 1-0 binnen. Nauwelijks een minuut later opnieuw een corner van Stan v Tilborg, ditmaal ging de inzet van Jeey Loendersloot net naast. Bij een steekpass van Stan op Eddy Wijtvliet kon doelman Jurian Vet nog net ingrijpen.

In de 25ste minuut werkte de doelman van Streefkerk de bal slecht weg. Michael v d Oever pikte de bal op en lag af op Stan v Tilborg die simpel de 2-0 kon binnen werken. Hierna ging Streefkerk wat meer drukken en kregen dan ook een paar mogelijkheden.

Nicky Janssen moest dan ook een paar keer handelend optreden met een goede redding op een schot van Tim den Besten na ruim een half uur. Aan de andere kant kopte Joey Loendersloot opnieuw uit een corner van Stan v Tilborg net naast. Laatste wapenfeit voor rust was een schot van Olaf Wols dat door Nicky Janssen onschadelijk werd gemaakt.

Na rust begon Streefkerk gelijk met druk zetten en had GRC 14 het zeker niet gemakkelijk. Een schot van Emillo verdween over het doel. Door een foutje van scheidsrechter Kevin Konings uit Kerkdriel , die overigens goed floot, ging voor GRC de 3-0 verloren. Bij een overtreding op Johnny Schouten paste hij niet de voordeel toe en ging dus het doelpunt niet door.

Na een klein een hachelijk moment voor het GRC doel . Een voorzet van rechts kon nog net door Nicky Janssen met de vingertoppen worden beroerd en was het Christiaan de Jong die het voor elkaar kreeg om op de doellijn de bal nog over het doel te krijgen.

Streefkerk ging steeds meer aandringen en GRC kon er maar sporadisch uitkomen. Maar verdedigend stond het bij GRC 14 als een huis. Streefkerk kreeg dan ook geen uitgespeelde kansen . Het bleef bij schoten die niet zoveel gevaar opleverde. Schoten van Olaf Wols ,Julian de Bruijn en Andy van Vugt gingen naast of werden uitstekend door Nicky Janssen gestopt.

Aan de andere kant pakte doelman Jurian Vet een schot van Johnny Schouten en in de laatste minuut pakte Nicky nog een schot van Tim den Besten. Zo behaalde GRC 14 de tweede achtereenvolgende  overwinning en doet zodoende weer mee in de subtop.

Zaterdag a.s. is er geen programma en op 29 september staat de uitwedstrijd tegen Alblasserdam op het programma.