Zandweg 1 B
4181PL
WAARDENBURG
tel. 0418-651554

GRC 14 leed zaterdag een kansloze nederlaag tegen een veel sterker en beter WNC. Deze nederlaag was tevens de grootste van dit seizoen. Met 4-0 had GRC nog niet eens te klagen, want het gemakkelijk veel groter kunnen uitvallen. De gehele wedstrijd was het voor GRC alleen maar tegen houden.

Vanaf de aftrap werd GRC onder druk gezet en kon het sporadisch er uit komen. Het duurde tot een minuut of zes voor rust voordat WNC de score kon open breken. Hiervoor moest Nicky Janssen na vijf minuten al handelend optreden bij een schot van Michael Soepnel en kopte Gideon Emanuels in de handen Nicky Janssen. Schoten van Dzenan Keric en Eyoub Allaoui werden eveneens door hem onschadelijk gemaakt.

Het eerste schot van GRC kwam van Stan van Tilborg en even later van Koen van Baardwijk. Dat waren tevens de enige wapenfeiten van GRC kant. WNC voerde de druk steeds verder op  en stond Nicky Janssen in de weg bij schoten van Jesse Dibbets, Gideon Emanuels en Melvin van Gestel.

Zes minuten voor rust was het echter wel raak toen Kay van den Boogaard uit een corner raak kopte 1-0.Nadat Gideon Emanuels had over geschoten was het Eyoub Allaoui die een voorzet van van rechts kon intikken. Op slag van rust had het zomaar ook nog 3-0 kunnen worden  toen Gideon Emanuels voor een leeg doel hoog over schoot.

Maar gelijk in de eerste minuut werd het alsnog 3-0 uit een goede aanval van WNC en was het Jesse Diibbets die scoorde. Hiermee was de wedstrijd beslist en kon WNC de wedstrijd rustig uitspelen en een viertal wissels inbrengen.

Schoten van Dennis van Es en Stan van Tilborg waren geen probleem voor WNC. Nicky Janssen onderscheidde zich nog met een paar reddingen op schoten van Melvin van Gestel en Michael Soepnel. Ook het schot van Joel Sanaky werd door hem subliem onschadelijk gemaakt. Acht minuten voor tijd moest toch capituleren op een inzet van diezelfde Sanaky 4-0. Drie minuten voor tijd kwam GRC nog goed weg toen een kopbal op de lat uiteen spatte.

Zaterdag a.s. speelt GRC 14 thuis tegen titelkandidaat Huizen. Aanvang 14.30 uur.