3364AT
SLIEDRECHT
tel. 0184-490198

Sliedrecht – GRC 14

GRC 14 leed zaterdag opnieuw een 3-0 nederlaag(dit was voor de zesde keer)tegen Sliedrecht . En zeker na rust had het voor GRC meer ingezeten.

GRC gaf goed partij tegen Sliedrecht wat over individuele betere spelers beschikt. De wedstrijd ging dan ook redelijk gelijk op en kreeg GRC zeker ook enkele goede kansen.

Na twee minuten mislukte een schot van Koen van Baardwijk en verdween de bal ver naast het doel. Drie minuten later kopte Mike van Kraaij uit een corner van Rodney Huygen over het doel van Nicky Janssen en schoot even later Dennis Verhoef rakelings naast. Na 25 minuten was er een ongelukkige botsing tussen Thijn van der Velden en Bas van Stokkum waarbij laatste genoemde waarschijnlijk een kaakbreuk op liep  en ook Thijn gewisseld moest worden.

Sliedrecht ging het laatste kwartier van de eerste helft wat meer drukken en dit resulteerde in enkele mogelijkheden. Een schot van  Rodney Huygen werd door Nicky Janssen onschadelijk gemaakt en een voorzet van  Dennis Verhoef werd door Justin Beemsterboer over de achterlijn gelopen. Aan de andere kant was er een mogelijkheid voor Wilco van Rossem, maar helaas ging zijn inzet via een tegenstander corner.

Zeven minuten voor rust moest GRC toch buigen toen een voorzet van rechts van Rodney Huygen door Dennis Verhoef werd binnen gekopt 1-0

GRC 14 begon de tweede helft goed en kreeg een tweetal mooie kansen. Op aangeven van Michael v d Oever schoot Mitchell Bastianen rakelings naast. In dezelfde minuut  schoot Tim van Stek van Sliedrecht eveneens naast, en een enorme kans van Dennis Verhoef verdween hoog over het doel.

In minuut 56 opnieuw een grote kans voor GRC toen Koen van Baardwijk door brak en in plaats van zelf uit te halen de bal af wilde geven op Michael v d Oever en een verdediger van Sliedrecht de bal kon onderscheppen. Vijf minuten later werd de doorgebroken Stan van Tilborg door een Sliedrecht verdediger onderuit geschoffeld en had de van afkomst Armeense scheidsrechter Ferit Akkaya uit Amsterdam in plaats van een gele kaart rood moeten trekken.

Met nog ruim een kwartier te spelen viel dan toch de definitieve beslissing  toen Justin Beemsterboer een vrije doortocht kreeg voor de 2-0 en twee minuten later een afstandsschot van Marciano Simonis in de rechter benedenhoek verdween 3-0.

Ondanks  dat GRC gehandicapt moest aantreden was het vergeleken met de vorige wedstrijd toch positief dat er heel hard werd gewerkt. Dinsdag aanstaande speelt GRC thuis om acht uur tegen SVL uit Langbroek en zal er gewonnen moeten worden om niet verder af te zakken.