4283GV
GIESSEN
tel. 0183-442027

GRC 14 -FC Breukelen 0-0

In een spannende en gelijk opgaande wedstrijd waar beide ploegen vol voor de overwinning gingen was het uiteindelijk een teleurstellend gelijkspel. Zo moet GRC 14 nog steeds wachten op de eerste thuis overwinning.

Al na drie minuten was er een eerste mogelijkheid voor Breukelen, maar werd de kopbal door Nicky Janssen gepakt. Twee minuten later een kansje voor GRC na een combinatie tussen Michael v d Oever en Wilco van Rossem waarbij de laatste over schoot.

Een vijftal minuten later opnieuw een goede kans voor GRC  toen Wilco van Rossem goed ging en aflag op Stan van Tilborg die echter over schoot. GRC kreeg dus in het eerste kwartier wel wat kansjes. Zo werd een voorzet van Michael v d Oever door Koen van Baardwijk over de achterlijn gelopen en belandde een vrije trap van Ricky Vroon in de muur.

Een schot van Michael v d Oever werd uitstekend gepakt door doelman Sem van Steenis. Aan de andere kant was er een goede redding van Nicky Janssen op een schot van Mike Versloot. Een wilde trap van Dennis van Es ging hoog over het Breukelen doel. Schoten van Falko van Doorn en Said Mousslih gingen over en rakelings naast.

Na rust een iets beter en sterker GRC die aandrongen om snel een doelpunt te forceren. Zo ging een schot van Dennis van Es over en belandde een corner van Ricky Vroon naast het doel. In de tweede helft werd het van beide kanten ook wat pittiger en moest scheidsrechter van den Bergen enkele malen een kaart uitdelen.

Een schot van Koen van Baardwijk had een beter lot verdiend, maar ging via een been van een tegenstander nog corner. Een corner van Breukelen werd door Nicky Janssen weg gebokst. Twee  minuten had een aanval van GRC een beter lot verdiend toen Wilco van Rossem een voorzet van Stan van Tilborg ineens op de pantoffel nam en de bal rakelings langs de paal ging.

Een  zware overtreding op Michael v d Oever werd slechts bestraft met geel. Vijf minuten later opnieuw een zware overtreding ditmaal op Carlo Versteeg door Falko van Doorn. Nu trok scheidsrechter van den Bergen echter wel de rode kaart en moest Breukelen met tien man verder. Dit is echter niet altijd een voordeel. GRC probeerde met man en macht alsnog een overwinning over de streep te trekken, maar Breukelen wist stand te houden.

Een schot van Stan van Tilborg werd goed gepakt en een corner van Ricky Vroon werd maar half geraakt door Wilco van Rossem. Tenslotte werd een vrije trap van Breukelen goed door Nicky Janssen gestopt. Zo eindigde deze wedstrijd in teleurstellende 0-0 eindstand. Volgende week speelt  GRC 14 uit tegen het altijd lastige WNC uit Waardenburg. Aanvang 14.30 uur.