3931XM
WOUDENBERG
tel. 033-2862259

Onnodige nederlaag voor GRC 14

GRC 14 leed dinsdag een onnodige nederlaag tegen Woudenberg. Ook ontbrak het nodige geluk bij de kansen die zij kregen. Tel daarbij op dat iedere week de nodige geblesseerde afwezig zijn. Kansen waren er voldoende en daarbij opgeteld dat vlak voor rust Woudenberg in buitenspel positie scoorde.

Woudenberg begon fel en zette GRC gelijk onder druk. Het eerste gevaar was er al na vijf minuten toen Joey Kooij op de lat schoot en drie minuten een vrije trap rakelings naast schoot. Het eerste gevaar van GRC kant was er halverwege de eerste helft toen een schot van Mitchell Bastianen uit een corner werd geblokt en hij even later zijn schot door doelman Mike van der Vaart zag gekeerd .

Na een klein half uur het eerste pech geval voor GRC toen een corner eerst tegen de lat kwam en daarna door een verdediger van de lijn werd gehaald. Even later moest de doelman alles uit de kast halen bij een gevaarlijke corner van Wesley van den Oever.

Vier minuten voor rust  werd Nick de Greef op de rechter vleugel totaal vrij gelaten en ook nog eens een meter of twee buitenspel stond die de 1-0 kon scoren. Even later een schot van Wilco van Rossem wat naast ging. Woudenberg was voor rust wel iets beter en sterker.

Een hard werkend GRC kreeg hiervoor eigenlijk niet de beloning die zij verdiende. Zo kopte Wessel Westerlaken na twee minuten uit een corner net over en belandde een kopbal van Rick Ruijtenberg in de handen van de doelman. Weer een minuut later kon Stan van Tilborg alleen op doel af stomen maar strandde op een tegenstander. Gelijk bij de tegen aanval speelde Dennis van Es de bal te zacht terug op Nicky Janssen en was Rik Staal eerder bij de bal  en kon simpel de 2-0 binnen schieten

GRC bleef er alles aan doen om een beter resultaat te behalen. Zo ging een schot van Wesley v d Oever rakelings naast en kopte Rick Ruijtenberg in de handen van de doelman. Acht minuten voor tijd had GRC opnieuw pech toen een inzet van Stan v Tilborg weer van de lijn werd gehaald. In deze fase moest scheidsrechter Roy Schuurmans uit Heesch de wedstrijd even stil leggen omdat GRC fans het nodig vonden om vuurwerk op het veld te gooien.

Na deze onderbreking tikte Stan v Tilborg uit een vrije trap van Wesley v d Oever de bal net over het doel. In blessuretijd werd het tenslotte ook nog 3-0 door Jarie van Egdom. Doordat SVL en Almkerk eveneens wonnen ziet het er voor GRC 14 wel heel donker uit. Zaterdag komt LRC op bezoek en zal er gewonnen moeten worden .