4283GV
GIESSEN
tel. 0183-442027

Woudenberg wint verdiend van GRC 14

GRC 14 verloor zaterdag verdiend van Woudenberg. GRC speelde de slechtste wedstrijd van dit seizoen en gingen dan ook met 0-3 kopje onder.

Het eerste half uur voor rust was nog redelijk maar hierna was het  aankijken niet meer waard. Van beide kanten werd er slordig gespeeld met vele verkeerde passes. Na twee minuten mocht Ricky Vroon een vrije trap nemen die naast het doel verdween. Aan de andere kant verdween een schot van Rick Staal ruim over.

Na ruim tien minuten werd een voorzet van Samed Köksal nog net corner getikt en kopte Wessel Westerlaken uit deze corner net naast. Na twintig minuten weigerde de overigens goed leidende scheidsrechter Wouter Velings uit Someren de bal op de stip te leggen toen Mitchell Bastianen werd gevloerd. Bij een voorzet van Samed Köksal was er niemand ter plaatse om de bal in het doel te werken.

Tien minuten voor rust kwam GRC goed weg toen Luc van Hemert van de doellijn  de inzet van Tom de Greef nog kon redden De laatste tien minuten was Woudenberg wel wat beter el was hun spel ook niet geweldig te noemen. Zo ging een voorzet van Rick Staal via een GRC been nog net voor langs.

Na rust mocht GRC richting kantine spelen en meestal is dit wel gunstig. Maar ditmaal was dit zeker niet het geval. Het spel werd steeds slechter en Woudenberg drong aan. Eerst kopte Tom de Greef nog over, maar na ruim een uur was het wel raak toen Nicky een afstandsschot niet onder controle kon krijgen en Bas Golstein er als de kippen bij was om de 0-1 binnen te werken. Negen minuten moest Koen van Baardwijk met een blessure worden vervangen door Wilco van Rossem.

Twee minuten later bal verlies op het middenveld en doordat heel GRC ver was opgedrongen was het Tom de Greef een koud kunstje om de 0-2 binnen te schieten. Zeven minuten later werd het nog erger toen een vrije trap van rechts bij de totaal vrij staande Sander van Keulen met een duik werd binnen gekopt 0-3.

GRC kon hier totaal niets tegen over zetten. Het grootste gevaar kwam nog van een Woudenberg verdediger die een  Ricky Vroon op de paal kopte. Een wedstrijd om snel te vergeten en nu maar afwachten wanneer de volgende wedstrijd gespeeld kan worden door alle corona maatregelen.