Maatregelen

Maatregelen

CORONA MAATREGELEN


Beste ouders, verzorgers, trainers en leiders,

De laatste weken is het voor ons allen een hele vreemde tijd geweest, we mochten niet voetballen, trainen, onze jeugd en/of selectie ondersteunen of voor de gezelligheid naar ONZE club, vanwege alle maatregelen.


Heel voorzichtig mogen we nu weer wat activiteiten ontplooien bij de club en dan met name voor de jeugd. Dit is voor ons en u als ouders of verzorgers best spannend en opletten.


Voor alle duidelijkheid: U als ouders en/of verzorger beslist of uw kind deel kan en mag nemen aan de training, los van het feit dat ook de trainer mag aangeven of hij of zij mogelijkheden ziet om een training te geven op een veilige en verantwoorde manier.
Daarom hebben we regels opgezet waar we ons aan moeten gaan houden, wanneer we dit met elkaar opvolgen, dan moet het lukken.


AFSPRAKEN EN REGELS M.B.T. TRAINEN JEUGD GRC14

Alleen kinderen die geen gezondheidsklachten hebben zijn vrij om naar de training te komen.

De kinderen welke door hun ouders en/of verzorgers naar het complex worden gebracht mogen tot aan de poort worden begeleid, bij de poort neemt de GRC 14 leiding het van u over. U mag het terrein niet betreden. Let op dat u als ouders en/of verzorgers steeds de 1,5 meter regel in acht neemt.

De trainer zal er zorg voor dragen dat de ballen en benodigde trainingszaken reeds op het veld aanwezig zijn, zodat de kinderen niet in het ballenhok komen en de trainers letten op dat ook bij de trainers onderling de afstand van 1,5 meter tot elkaar in stand blijft. De Jeugd onder de 12 jaar hoeft geen afstand te bewaren van 1,5 meter tot elkaar.

Tijdens de training zal de accommodatie niet open zijn, dus indien gewenst dient het kind c.q. de trainer van huis een bidon met water o.i.d. mee te nemen naar de training en deze ook alleen voor zichzelf te gebruiken.

Het is verboden om te spugen of je neus te ledigen op het veld.

De trainingen van de jongeren tot en met 12 jaar kunnen verder op een normale manier plaatsvinden, hoewel het de voorkeur geniet om niet te veel fysiek contact te hebben bij oefeningen, maar vanuit overheidswegen is dit toegestaan. Tijdens de trainingen is er geen publiek langs de lijn aanwezig en dienen de trainers ook tijdens de trainingen zelf de 1,5 meter in acht te nemen naar elkaar.
Tijdens de trainingen hebben de spelers 1 bal voor zichzelf welke ze de gehele training bij zich houden en ook gebruiken voor de oefeningen. Dit geldt voor alle spelers tot en met 18 jaar, dus de pupillen en de junioren.

Na de trainingen dienen de spelers zelf de ballen in het net te doen, zodat de trainer deze niet in de handen hoeft te nemen, de trainer zal vervolgens e.e.a. wegbrengen en opruimen in het ballenhok. Dit net met ballen kan vervolgens 24 uur niet meer worden gebruikt voor een andere training.

De kinderen zullen vervolgens worden begeleid naar de poort waar de ouders en /of verzorgers op gepaste afstand de kinderen weer opvangen.

Het opvangen bij de poort van de kinderen en aan het einde van de training weer "afgeven" van de kinderen bij de poort houden we aan voor kinderen tot de JO12.

De jeugd boven de JO12 mogen ook trainen, maar dienen minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Te denken valt dan aan loopoefeningen en oefeningen als overspelen e.d., maar dit is aan de trainer of hij een training gaat geven en hoe hij dit gaat doen, maar ten alle tijden dient de 1,5 meter regel in acht te worden genomen.

Zoals reeds eerder vermeld is het niet mogelijk om te douchen op het complex en toiletbezoek dient met een stuk begeleiding te gebeuren en zal tot een minimum beperkt dienen te blijven.

Tevens is het niet toegestaan om na de training in groepjes achter te blijven op de accommodatie en daarbuiten.

Wij beseffen dat het zeker nog niet als vanouds is, maar zie het als een eerste stap.

Wij rekenen op uw medewerking.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met:

P. Wijnbelt: 06-50526014

E. van de Koppel: 06-51498025

 

Hopende op uw medewerking verblijven wij,

Namens het Bestuur GRC 14
Erik van de Koppel
Voorzitter GRC 14

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!