25 april 2017 20:00

Onbekend

GRC 14 uitgeschakeld voor EM Cup

GRC 14 heeft het niet kunnen bolwerken tegen derde divisionist Stedoco in de EM Cup.

Voor rust kon GRC het nog aardig bijbenen. Na zes minuten kwam het door te laat ingrijpen op een 0-1 achterstand door Noel Goossens. Toch kwam GRC al snel op gelijke hoogte toen een minuut later Michael v d Oever doel trof 1-1. Na ruim een kwartier kwam Stedoco opnieuw door Noel Goossens op voorsprong 1-2. Tien minuten later benutte Chris Boon een voorzet van Gautam Kalpoe 1-3.

In de beginfase  van de tweede helft kreeg GRC twee kansjes die echter slecht werden uitgespeeld. Keeper  Robin Zonneveld Piek moest al vrij snel na een ongelukkige botsing het veld per brancard verlaten. GRC  kreeg wel wat meer kansen.Zo ging een vrije trap van Wesley v d Oever net over en kon de keeper redding brengen toen Michael v d Oever vrij voor doel verscheen.

Maurice v d Wilt zorgde tussendoor voor de 1-4 en Noel Goossens voltooide zijn hattrick door de 1-5 op het bord te zetten. Een schot van Wesley v d Oever verdween op de lat. Ten slotte was het Maurice de Wilt die de eindscore op het bord bracht na een misverstand in de GRC verdediging.