GRC 14 kan 1-0 voorsprong niet vast houden

Mannen zaterdag, 1, 1e klasse C

11 april 2017 19:30

Kuijntjes, W.H.

Onbekend

Met nog achttien minuten te spelen en een 1-0 voorsprong moest GRC 14 de onlangs gestaakte wedstrijd tegen Oude Maas uitspelen. De gasten begonnen fel aan de wedstrijd en GRC werd op eigen helft vast gezet. Oude Maas speelde alles of niets.In de eerste minuut ging een schot van Fredson Lucas naast en verdween een kopbal van Marciano Berkhout eveneens naast het doel van Dennis Mijdam. Maar in de zevende minuut was het wel raak toen GRC slecht verdedigde en de in buitenspel staande Denzel dos Santos Mijdam kansloos liet. Het vlagsignaal van grensrechter Kees Ottevanger mocht niet baten en scheidsrechter Kuintjes bleef onder groot protest van alles wat GRC was bij zijn beslissing. Tenslotte ging een schot van Maarten Lievaart naast en waren de spelers van GRC 14 erg teleur gesteld met deze uitslag en waren de gasten dol gelukkig met dit bonuspunt.