4283GV
GIESSEN
tel. 0183-442027

GRC 14 met een enorme inzet strijdend naar een gelijk spel.

In een enerverende wedstrijd speelde GRC 14 en Tricht met 2-2 gelijk. Beide ploegen moesten een rode kaart incasseren. GRC kwam met nog een uur te spelen al met tien man te staan omdat Wilco van Rossem twee keer geel kreeg en Tricht moest de laatste twintig minuten met tien man verder omdat Arjan Hakkert twee keer geel kreeg.

GRC begon fanatiek met aanvallen en mocht in de 1e minuut al een corner nemen die echter niets opleverde. Een minuut later ging het schot van Eddy Wijtvliet voorlangs. En even later stopte Nicky Janssen de doorgebroken Marijn Branssen en maakte hij een schot van Joran Smit onschadelijk.

Een voorzet van Eddy werd door Wilco v Rossem over gekopt. Vier minuten later kwam GRC tegen de verhouding in op een 0-1 achterstand door uitblinker Tim van Dijken. Even later werd Dennis van Es ten onrechte afgefloten wegens buitenspel op aangeven van Wilco. Na een klein half uur kreeg Wilco zijn tweede gele kaart en kon vertrekken.

GRC bleef echter aanvallen en kon doelman Arjen Kaasjager een kans van Michael v d Oever nog net tot corner verwerken. Een kopbal van Joey Loendersloot en een schot van Kenneth Hoeke verdwenen naast het doel.

Vlak na rust was er een enorme kans voor Arjan Hakkert voor open doel, maar zijn inzet ging naast. Een schot van Joey ging voorlangs. Even later kwam Tricht op een 0-2 voorsprong door een afstand schot van Tim van Dijken. Even later kon GRC eindelijk wat terug doen door een geweldige goal van Stan van Tilborg. Vijf minuten had het zomaar 1-3 kunnen worden toen Rene van Soelen buiten bereik van Nicky op de paal schoot.

Met nog twintig minuten te gaan kwam ook Tricht met tien man te staan omdat Arjan Hakkert zijn tweede gele kaar incasseerde. Nog geen minuut later scoorde Luc van Hemert met een prachtig doelpunt de gelijkmaker 2-2. Vijf minuten werd het bijna ook nog 3-2 toen Michael net niet goed bij de bal kon op aangeven van Johnny Schouten  en verdween zijn kopbal net naast.

GRC leverde heel veel strijd met een enorme inzet van iedereen en behaalde dan ook een dik verdiend gelijk spel.