EBOH-GRC 14 3-2 - GRC 14

EBOH-GRC 14 3-2

EBOH-GRC 14 3-2

EBOH 1

3 - 2

GRC14 1

Competitie

2e klasse H

Datum

11 februari 2023 14:45

Scheidsrechter

M. Klaare

Accommodatie

Sportpark Schenkeldijk
Sportcomplex Schenkeldk 6
3328LE
DORDRECHT
tel. 078-6170745

GRC 14 verliest opnieuw van EBOH

In de eerste helft werd GRC 14 overlopen door EBOH en liep het na 45 seconden al achter de feiten aan. De tweede helft ging het een stuk beter en ging het gelijk op, al  had de thuisclub het betere van het spel.

Al in de eerste minuut werd Noël Goossens geen duimbreed in de weg gelegd en kon door de GRC defensie lopen en de bal binnen werken 1-0. Het leek wel of GRC er geen erg in had dat de wedstrijd al was begonnen. Het leek er al op dat GRC een hele moeilijke middag zou gaan beleven. Een schot van Ricardo van de Merwe kon nog net door Nicky Janssen onschadelijk worden gemaakt. Bij twee voorzetten van Stan van Tilborg kon doelman Jan-Arie Kouwenhoven op tijd ingrijpen.

Na ruim twintig minuten was er een goede redding van Nicky Janssen toen Elvis Versluis alleen voor hem opdook. Vier minuten later  stopte hij een schot van Noël Goossens ,maar in de rebound was het Ricardo v d Merwe die de 2-0 kon binnen werken. Bij een corner na een half uur kwam GRC goed weg die op de lat viel en vervolgens door Joey Steenbakker werd over geschoten.

Vlak voor rust pakte de EBOH een zacht schotje van Wessel Westerlaken en was GRC blij dat de rust aanbrak en kon blij zijn dat het slechts 2-0 was.

De eerste vijf minuten ging EBOH gewoon door waar het voor rust mee bezig was. Schoten van Goossens, van de Merwe en Furkan Kaya werden of gepakt of verdwenen over het doel. Hierna kreeg GRC steeds meer grip op de wedstrijd en kreeg het ook wat mogelijkheden. Uit een corner kopte Johnny Schouten naast en twee minuten scoorde Eddy Wijtvliet vanaf een meter of twintig uit een corner van Wesley v d Oever de 2-1.

Tien minuten later kwam GRC zelfs op gelijke hoogte toen de net ingevallen Wilco van Rossem Johnny Schouten lanceerde die keurig afrondde 2-2. Op dat moment zat er zeker meer in. Op aangeven van Wesley v d Oever redde de EBOH keeper goed op de inzet van Michael v d Oever.

Maar nog geen tien minuten na de gelijkmaker sloeg EBOH opnieuw toe. In eerste instantie stopte Nicky Janssen en hard schot maar in de rebound was hij kansloos bij een schot van Ricardo v d Merwe welk via onderkant lat in het doel verdween 3-2.

GRC probeerde het nog wel , maar de beste kansen waren er toch voor thuisclub. Twee schoten vanaf de rand van de zestien werden door Nicky onschadelijk gemaakt. Een omhaal van Johnny Schouten ging naast. GRC scoorde nog via Sem v d Stelt, maar op advies van de grensrechter werd deze afgekeurd wegens buitenspel. In blessure tijd werd het toch nog bijna gelijk. Een goed genomen vrije trap van Kenneth Hoeke werd door doelman Kouwenhoven met een katachtige redding uit de kruising gerammeld.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!