4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

GRC 14 lijdt een pijnlijke nederlaag bij GJS

GRC 14 werd zaterdag op alle fronten overklast door GJS en mocht nog blij zijn dat het slechts 3-0 werd. Eigenlijk was de wedstrijd al na acht minuten beslist. Op alle fronten werd GRC overklast.

Na nog geen twee minuten spelen keek GRC al tegen een 1-0 achterstand aan toen Sereno Latuhihin vrij mocht doorlopen en de bal in de linker beneden hoek met een rollertje die zeker niet onhoudbaar was plaatste.

Vijf minuten later stond het al 2-0 toen Rob van den Boom tot drie keer mocht inschieten en bij de derde keer doel trof. GRC was door deze vroege achterstand totaal van de kook en was het wachten op de volgende treffer. Een schot van Sereno Latuhihin belandde op het dak van het doel.

GRC stelde hier bar weinig tegenover. Een schot van Johnny Schouten ging op de paal en er was een kleine kans voor Quinten Pruysen en een schotje van Stan van Tilborg werd door Sjoerd Houdkamp gepakt.

Na rust waren de beste kansen opnieuw voor GJS. Een kopbal ging voorlangs en na een foutje van een GRC verdediger kwam Rob van den Boom voor open doel , maar hij schoot naast . Diverse schoten werd of door Nicky Janssen gepakt of verdwenen naast het doel. Een schot van Quincy Bartens verdween tegen de paal.

GRC ging wel meer aandringen , maar verder dan een viertal corners op rij welke eigenlijk niets opleverde kwam het niet. Tien minuten voor tijd besliste Niels Hofman de wedstrijd definitief door de 3-0 binnen te schieten.

Een wedstrijd om snel te vergeten. GRC 14 speelde wel heel matig en maar hopen dat het zaterdag a.s. tegen Altena weer beter mag gaan.