Tricht -GRC 14 0-2 - GRC 14

Tricht -GRC 14 0-2

Tricht -GRC 14 0-2

Tricht 1

0 - 2

GRC14 1

Competitie

2e klasse H

Datum

19 november 2022 14:30

Scheidsrechter

J. Molenaar

Accommodatie

Sportpark Crayenstein
Middelweg 54
4196JJ
TRICHT
tel. 0345-572228

GRC14 wint ook bij Tricht

GRC 14 boekte zaterdag opnieuw een overwinning. Door een hele sterke eerste helft en een iets mindere tweede gingen de punten verdiend mee naar Giessen -Rijswijk. GRC 14 speelde met een enorme inzet van iedereen een zeer goede wedstrijd en werd er geen minuut rust gegund aan tegenstander Tricht en kon hun topscorer Tim van Dijken ditmaal niet zoals vorige week tegen Schelluinen ook maar in de buurt van Nicky Janssen komen. Hij werd volkomen aan banden gelegd door een subliem opererende GRC verdediging.

GRC kwam sterk uit de startblokken  met gelijk al binnen vijf minuten twee mogelijkheden van Wesley v d Oever. In de eerste minuut  schoot hij uit een vrije trap van Stan v Tilborg net over en drie minuten later schoot hij eveneens over uit een voorzet van rechts. Een schot van Ramon van Soelen, die even later al geblesseerd  het veld moest verlaten, ging eveneens over het doel.

Een voorzet van Michael v d Oever na een misser van een Tricht verdediger ging voor het doel langs omdat er niemand van GRC aanwezig was. Een schot van Rene van Soelen werd goed gepakt door Nicky Janssen. Uit een voorzet van Stan v Tilborg kopte Michael v d Oever naast en een vrije trap van broer Wesley verdween rakelings langs de paal. Schoten van Eddy Wijtvliet en  Erhan Aksoy leverde niets op. Vier minuten voor rust was er niemand ter plaatse om een voorzet van Eddy Wijtvliet binnen te schieten.

Schoten van Luke van Dijken , Arjan Hakkert en Owen Hol verdwenen naast, over of werden door Nicky Janssen gepakt. Twee minuten in blessuretijd kreeg toch nog loon naar werken toen Johnny Schouten een voorzet van Eddy Wijtvliet keurig binnen kopte 0-1. Dit was tevens de ruststand.

In de eerste minuut van de tweede helft verdween een schot van Johnny Schouten net naast en belandde een voorzet van Eddy Wijtvliet boven op de lat. Tricht ging hierna wat meer aandringen en GRC had toen even een mindere fase. Twee schoten van Marijn Bransen en een schot vanLuke van Dijken gingen over en naast evenals een schot van Michael v d Oever uit een voorzet van Eddy Wijtvliet.

Toch probeerde Tricht het proberen om de stand gelijk te trekken maar vonden Arjan Hakkert en Ruben Lambregts Nicky Janssen op hun weg. Het laatste kwartier was weer duidelijk voor GRC, mede omdat Tricht de gelijkmaker wilde forceren. Er ontstond meer ruimte voorin en GRC kreeg de kansen om de voorsprong uit te breiden. Eerst schoot Johnny Schouten uit een voorzet van Michael v d Oever voor open doel over en kon Wesley v d Oever niet profiteren van een Tricht cadeautje en hij eveneens voor open doel over schoot. Maar zes minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd viel dan toch het bevrijdende doelpunt toen opnieuw Johnny Schouten uit een voorzet van de net ingevallen Quinten Pruysen keurig kon binnen schieten. In de zeven minuten durende blessuretijd gebeurde er niets meer en kon de goed leidende scheidsrechter Jerry Molenaar voor het einde fluiten en won GRC dus dik verdiend van Tricht. Zaterdag a.s. speelt GRC 14 thuis tegen de ploeg van oud trainer Piet de Kruif Roda Boys.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!