Wieldrecht -GRC 14 0-2 - GRC 14

Wieldrecht -GRC 14 0-2

Wieldrecht -GRC 14 0-2

Wieldrecht 1

0 - 2

GRC14 1

Competitie

2e klasse H

Datum

13 mei 2023 14:30

Scheidsrechter

S.A.T.G Claassen

Accommodatie

Sportpark Wieldrecht
Smitsweg 20
3328LB
DORDRECHT
tel. 078-6181382

GRC 14 wint uit bij Wieldrecht met 0-2.

GRC 14 boekte zaterdag een dik verdiende overwinning op Wieldrecht. Voor rust was GRC slordig in de passing en liet het op rechts te veel ruimte voor de gasten. Het eerste half uur was het een stuk beter tot de 0-2. Hierna werd gas terug genomen en kon Wieldrecht meer gaan aanvallen.

Na twee minuten moest Nicky Janssen al redding brengen toen Mathew van der Linden vrij voor hem op dook en ging een schot van Eddy Wijtvliet voorlangs en stopte doelman Marnix van Vuuren een inzet van Johnny Schouten. Op aangeven van Joey Loendersloot werd het schot van Michael v d Oever gekraakt. Een voorzet van Luc v Hemert werd door Johnny naast gekopt.

Aan de andere kant was er een grote kans voor Mathew v d Linden voor open doel die hij echter hoog over schoot. Twee minuten voor rust kwam GRC dan eindelijk op de dik verdiende voorsprong toen Wesley v d Oever een afgeslagen aanval van afstand direct op de slof nam en keihard de keeper verraste .

Na rust was het spel van GRC een stuk beter. Zo kopte Johnny uit een corner van Wesley over en kon de keeper een voorzet van Eddy nog net weg tikken. Aan de andere kant ging een schot van Jimmy de Bot rakelings voorlangs evenals het schot van Johnny dat rakelings naast ging.

Schoten van van der Linden en Robert Versteeg werden door Nicky onschadelijk gemaakt. In de 65ste minuut kwam Quinten Pruysen voor Stan v Tilborg in het veld en hij scoorde na twintig seconden de 0-2. Een schot van Bram Wolkenfelt verdween net over de kruising. Een minuut later werd Eddy uit balans gebracht en ging zijn schot net naast.

Wieldrecht drong hierna wat meer aan. Maar echt gevaarlijk werd het niet op één moment na toen Nicky met de voet redding moest brengen toen Ruben Retel alleen voor hem verscheen. Al met al een dik verdiende overwinning en behield GRC de derde plaats.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!