4209AX
SCHELLUINEN
tel. 0183-624545

GRC 14 boekt opnieuw een zwaar bevochten overwinning.

Net als vorige week behaalde GRC een zwaar bevochten overwinning. Ditmaal was Schelluinen het slachtoffer. GRC speelde voor rust erg matig en leed  veel balverlies. Schelluinen had toen het betere van het spel al wisten zij ook weinig kansen te scheppen.

De eerste helft kende dan ook weinig opwindende momenten. De thuisploeg was iets beter . Schoten van Damiën de Jong en Erik Kerkhoven verdwenen naast het doel en een vrije trap van Kenny Lagendijk ging hoog over. De eerste mogelijkheid voor GRC was er na ruim een kwartier toen een combinatie tussen Wilco v Rossem en Michael v d Oever richting Stan v Tilborg ging die echter de bal finaal miste.

Tien minuten voor rust moest doelman Jochem v d Werff alles uit de kast halen om een kopbal van Stan uit een voorzet van Wilco onschadelijk te maken. Hiermee zijn eigenlijk alle wapenfeiten van voor de rust gemeld.

Na rust speelde GRC een stuk beter en was het ook beter dan Schelluinen. Na drie minuten had GRC kunnen en moeten scoren. Het schot van Michael v d Oever werd goed gestopt en schoot Stan in de rebound naast. Hierna nog een paar goede reddingen  op een inzet van Wilco en bij een voorzet van Eddy Wijtvliet.

Na ruim een uur kopte Albert Musaj uit een voorzet van rechts in de handen van Nicky Janssen. Kansen waren er nog voor Stan en Eddy die helaas niets opleverden. Met nog een kwartier te gaan speelde Eddy zich goed vrij op aangeven van Wilco maar zijn schot ging over het doel. En even later kopte Johnny Schouten een voorzet van Dennis van Es over.

Maar het venijn zat toch in de staart toen de keeper er niet goed uitzag bij een voorzet van Johnny die door Eddy Wijtvliet tergend langzaam werd binnen geschoten 0-1. Hierdoor konden de punten toch weer door het hard werkende GRC  mee naar huis worden genomen.