Middelvaart 1 C
4285WS
WOUDRICHEM
tel. 0183-309058

GRC speelde zaterdag zonder Dennis v Es, Eddy Wijtvliet die beide op scherp stonden en doelman Nicky Janssen(feestje) tegen Woudrichem en blameerde zich terdege. De spelers kunnen hier niet zoveel aan doen. Twintig minuten in de tweede helft werden drie spelers naar kant gehaald en was in de rust Luc v Hemert al vervangen waardoor de totale organisatie weg was. Invaller doelman Nick Slowinski treft geen enkele blaam ondanks de vijf tegentreffers.

Woudrichem kwam fel uit de startblokken en Nick moest in de eerste tien minuten tot drie keer handelend optreden bij schoten van Tim Saaman en Yoeri Duyzer. Toch was het GRC wat op voorsprong kwam toen Stan v Tilborg een voorzet van Quinten Pruysen binnen kopte 0-1.

Aan de andere kant kopte Yoeri Duyzer een vrije trap van Tim Saaman naast  en kopte Nick van Giessen uit een vrije trap van Saaman op de lat. Op slag van rust verdubbelde GRC de voorsprong uit een counter via Michael v d Oever  en ronde Johnny Schouten keurig af 0-2.

Er leek dus geen vuiltje aan de lucht. Woudrichem deed  na een uur wel wat terug uit een corner en was het Nick van Giessen die de 1-2 op het bord bracht. Twee minuten later was de marge al weer twee toen Stan op aangeven van Quinten voorde 1-3 zorgde.

Maar vanaf dat moment ging het totaal mis door de eerde genoemde wisselingen. Bijna in dezelfde minuut scoorde Rick Naayen de 2-3. Nick redde nog uitstekend op een inzet van Bori Secreve. Acht minuten voor tijd opnieuw chaos achterin en was het Yoeri Duyzer die de 3-3 binnen schoot. Met nog twee fouten liep Woudrichem nog simpel uit tot 5-3 door doelpunten van Bori Secreve en Mike van Wouwen.

GRC 14 leed dus een totaal onnodige nederlaag in een sportieve wedstrijd waarin scheidsrechter Martin de Witte wat overdreven zes gele kaarten trok, voor beide ploegen drie en werd de wedstrijd door hem tijdelijk stil gelegd omdat bij het tweede doelpunt van Woudrichem achter de afrastering  supporters van de thuisclub wat vuurwerk af staken.