Klinkende overwinning GRC 14 op Wieldrecht - GRC 14

Klinkende overwinning GRC 14 op Wieldrecht

Klinkende overwinning GRC 14 op Wieldrecht

GRC14 1

4 - 0

Wieldrecht 1

Competitie

2e klasse H

Datum

10 december 2022 14:30

Scheidsrechter

T.A. van der Velden

Accommodatie

Sportpark Almbos
Karbogerd 1
4283GV
GIESSEN
tel. 0183-442027

GRC14 sluit het jaar af met een klinkende overwinning.

GRC 14 heeft zaterdag een prachtige overwinning behaald op Wieldrecht uit Dordrecht. Met heel goed voetbal werden de gasten met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd en dit was zeker niet geflatteerd .

Het eerste half uur had GRC het betere van het spel en het laatste kwartier van de eerste helft kwam Wieldrecht wel wat meer aandringen. In de eerste minuut was er een voorzet van Quinten Pruysen die door de keeper kon worden onderschept evenals even later een voorzet van Erhan Aksoy. Twee minuten later ging een schot van Stan van Tilborg op aangeven van Quinten Pruysen via een tegenstander net naast en uit de corner kopte Wessel Westerlaken net naast.

Na een klein kwartier kwam GRC verdiend op voorsprong toen Quinten Pruysen op de paal schoot en in de rebound was het Johnny Schouten die voor 1-0 zorgde. Een snelle aanval over links redde doelman Marnix van Vuuren op een schot van Johnny Schouten. Een schot van Stan van Tilborg spatte uiteen op de paal nadat de keeper een schot van Wesley v d Oever loste. Schoten van Eddy Wijtvliet en Joey Loendersloot gingen over en voorlangs.

Na rust leek het er even op dat Wieldrecht snel gelijk wilde maken, maar verder dan een schot van invaller Marco Vrolijk, wat door Nicky Janssen werd gepakt, kwamen zij echter niet. GRC nam het heft weer in handen. Op aangeven van Wesley v d Oever schoot Quinten Pruysen naast. Aan de andere kant kopte Robert Versteeg over.

Na ruim een uur kwam GRC op een 2-0 voorsprong, nadat eerst Eddy Wijtvliet een voorzet van Stan van Tilborg miste, en vervolgens een voorzet van Wesley van den Oever wel door hem werd ingekopt.

Nog geen vijf minuten later werd het zelfs 3-0  toen Wesley van den Oever een voorzet van Stan van Tilborg binnen kopte. Een minuut of tien voor tijd werd het ook nog 4-0 toen Quinten Pruysen naar het leek met een rollertje de keeper in de rechter benedenhoek verraste .

Een goed spelend GRC overklaste Wieldrecht en sloot hiermee 2022 fantastisch  af en klom hiermee naar plaats vier op de ranglijst met 20 punten uit elf wedstrijden. De volgende wedstrijd is volgend jaar op 21 januari en speelt dan thuis tegen de buren uit Woudrichem. Ik wens iedereen dan ook hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2023 toe.

Wout v Tilborg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!