4283GV
GIESSEN
tel. 0183-442027

Opnieuw verlies voor GRC 14

GRC 14 verloor zaterdag voor de vierde keer op rij. Ditmaal was FC De Bilt de meerdere van GRC  en werd het uiteindelijk slechts 0-3 voor de gasten uit De Bilt.

Vanaf de aftrap was het de Bilt die druk zette op de verdediging van GRC en dit resulteerde al na acht minuten tot een doelpunt    toen een voorzet van rechts door Sander van den Berg werd binnen geschoten 0-1. Vier minuten een eerste mogelijkheid voor GRC voor Wilco van Rossem, maar hij werd ten onrechte terug gefloten wegens buitenspel.

Na ruim een kwartier opnieuw een doelpunt voor de gasten toen opnieuw een voorzet van rechts door Robin Nootenboom achter zijn standbeen langs werd binnen geschoten 0-2 en leek de wedstrijd al beslist omdat GRC hier totaal niets tegenover kon zetten.

Acht minuten leek de Bilt de wedstrijd definitief in het slot te gooien toen GRC slecht verdedigde en Murat Soner met een afstandsschot de 0-3 maakte. Drie minuten voor rust kwam GRC goed weg toen een voorzet van rechts nog rakelings voor langs ging en kon Nicky Janssen een voorzet van links nog net met de vingertoppen weg tikken.

Na rust wisselde GRC twee spelers en ging het wel iets beter als voor rust mede omdat de gasten niet meer zo aandrongen ,maar zij toch wel een paar kansen kregen. Schoten van Sander v d Berg en Sam Eerdmans verdwenen naast het doel en kopte Sander v d Berg nog over.

Aan de andere kant verdween een vrije trap van Michael v d Oever in de handen van doelman Menno Vink. In minuut 73 scoorde Michael v d Oever wel , maar tot ieders verbazing kreeg hij een vrije trap tegen terwijl eerder een penalty had moeten krijgen. Maar de goed fluitende scheidsrechter F.Berg uit Rotterdam besliste anders.

GRC had weinig in de melk te brokkelen en De Bilt kon de wedstrijd rustig uit spelen. En wonnen dan ook dik verdiend van een zwak spelend GRC 14.

Volgende week is er geen competitie en speelt GRC voor de beker tegen Woudrichem om 14.30 uur.