Groep 1 L054

31 augustus 2019 14:30

Onbekend

GRC 14 beloont zich zelf niet.

GRC 14 lijdt tegen Woudrichem voor de beker een onnodige nederlaag. Voor rust heeft GRC de kansen gehad om Woudrichem op de knieen te krijgen maar verzuimde om toe te slaan.

Reeds na twee minuten was er de eerste kans voor Ousmane Traore  op aangeven van Michael van den Oever maar kon de keeper redding brengen. Tien minuten later werd een schot van Marco Strik geblokt. Nauwelijks een minuut ging Michael v d Oever goed door maar kon doelman Aljan Dedder simpel redding brengen op zijn inzet.

Twee minuten later opnieuw een kans voor Ousmane Traore , maar ditmaal ging zijn schot voorlangs. Aan de andere kant werden schoten van Yoeri Duyzer en Dnny van der Matten door Nicky Janssen onschadelijk gemaakt. Een corner van Wesley v d Oever werd door Ousmane over gekopt. Na twintig minuten kon Ousmane doorbreken en moest de keeper ver uit zijn doel komen om redding te brengen. Tot twee keer pakte Ajjan Dekker een schot en een kopbal van Ousmane.

Hierna waren er twee mogelijkheden voor Woudrichem. Een omhaal van Bori Secreve ging net over en even later moest Nicky Janssen ver uit zijn doel komen om een doelpunt te voorkomen. Na ruim een half uur profiteerde van een misverstand in de Woudrichem verdediging en scoorde beheerst de 1-0.

Drie minuten voor rust werd het weer gelijk toen een vrije in de muur op de arm van Dennis van Es kwam en de strafschop door Tim Saaman werd benut 1-1. Vlak voor rust een prima redding van Nicky Jannsen op een schot van Corne Nijhof. Tot slot stopte Ajjan Dekker uitstekend het schot van Dennis van Es.

Na rust zakte het spel van GRC 14 ver onder de maat  en kon Woudrichem meer gevaarlijk worden en ging eerst een schot via de lat over het doel. Maar in de 56ste minuut was het wel raak toen GRC slecht uit verdedigde en Bori Secreve kon binnen tikken 1-2. GRC probeerde wel om wat terug te doen maar had te weinig kracht en mede door het vertragen van Woudrichem zijde door veel op de grond te blijven liggen bij kleine overtredingen waar ook de scheidsrechter in trapte kwamen er wel wat kleine kansjes die echter niet werden benut.

Een voorzet van Dennis v Es werd door Ousmane over gekopt en miste hij daarna uit een vrije trap van Wesley v d Oever voor open doel. Uit een voorzet van van rechts kopte Dennis van Es naast evenals een schot van Wilco v Rossem.

Vijf minuten voor tijd kreeg Roy van Sonsbeek om de wedstrijd definitief op slot te gooien bij een counter, echter voor een leeg doel schoot hij naast. Maar in blessure tijd viel dan toch de 1-3 toen Jamy Goemaat een vrije trap in de uiterste linker benedenhoek schoot. Een gelijk spel had zeker verdiend geweest.