1e klasse C

6 oktober 2018 14:30

Onbekend

WNC-GRC 14 1-3

GRC 14 won zaterdag, 6 oktober,  haar eerste competitiewedstrijd in Waardenburg tegen WNC met 1-3.

De eerste helft speelde GRC 14  niet goed en niet agressief genoeg. In de 27e minuut scoorde WNC via Nehemia Sanaky 1-0 na slecht ingrijpen. Direct na de rust kreeg WNC een goede mogelijkheid om 2-0 te scoren. Langzamerhand kreeg GRC 14 steeds meer de overhand na een paar omzettingen en steeds meer werklust.  In de 74e minuut scoorde Michael van den Oever 1-1. Vier minuten daarna scoorde Wesley van den Oever 1-2 en in de laatste minuut scoorde wederom Michael van den Oever na een prachtige pass van Ousmane Traoré 1-3.

Indien GRC 14 de inzet kan opbrengen zoals in de tweede helft tegen WNC geeft dat perspectief in de volgende wedstrijd, zaterdag 13 oktober 14:30 a.s., thuis tegen LRC uit Leerdam.

GRC 14: Dennis Mijdam (k), Sergen Bozkurt, Dennis van Es, Mike Jansen (Ricky Vroon), Samed Köksal (Ousmane Traoré), Michael van den Oever, Wesley van den Oever (av), Wilco van Oord, Wilco van Rossem, Sem van der Stelt (Kenneth Hoeke) en Marco Strik.

Reserve: Kenneth Hoeke, Kennith Kops, Danny Smits (k), Ousmane Traoré. En Ricky Vroon